Gemeente Moerdijk

Al het nieuws uit Moerdijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Fijnaart, Heijningen, Klundert, Langeweg, Moerdijk, Noordhoek, Oudemolen, Standdaarbuiten, Willemstad, Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Moerdijk staat bekend om haar strategische ligging aan het water, waardoor het een belangrijk knooppunt is voor transport en logistiek. De gemeente herbergt een van de grootste zeehavens van Nederland en biedt daarmee volop werkgelegenheid. Daarnaast is Moerdijk rijk aan natuur, met uitgestrekte polders en natuurgebieden waar je kunt genieten van rust en ruimte. De gemeente heeft ook een rijke historie, met historische dorpskernen en monumentale gebouwen die het verleden tot leven brengen. Kortom, Moerdijk biedt een unieke mix van economische kansen, natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Moerdijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Halderberge, Etten-Leur en Roosendaal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws