Weekmail Gouda

Al het nieuws uit Gouda

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Gouda direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Gouda staat bekend om haar rijke historie en karakteristieke binnenstad. Met haar beroemde kaasmarkt trekt de stad jaarlijks vele bezoekers. Daarnaast biedt Gouda een diversiteit aan culturele evenementen en historische bezienswaardigheden, zoals de imposante Sint-Janskerk en het prachtige stadhuis. Ook is Gouda omringd door groene polders en waterwegen, waardoor het een ideale plek is voor fiets- en vaarliefhebbers. Kortom, Gouda is een stad waar historie, cultuur en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Gouda te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Waddinxveen, Krimpenerwaard en Veere, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws