Weekmail Krimpenerwaard

Al het nieuws uit Krimpenerwaard

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Krimpenerwaard staat bekend om haar uitgestrekte polders en karakteristieke dorpen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met prachtige fiets- en wandelroutes langs de rivieren en door het groene landschap. Daarnaast is Krimpenerwaard rijk aan historie, met monumentale boerderijen en molens die het verleden tot leven brengen. De gemeente hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft diverse initiatieven op het gebied van energiebesparing en groene energie. Krimpenerwaard is een plek waar rust, ruimte en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Krimpenerwaard te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Gouda, Oudewater en Molenlanden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws