Weekmail Veere

Al het nieuws uit Veere

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aagtekerke, Biggekerke, Domburg, Gapinge, Grijpskerke, Koudekerke, Meliskerke, Oostkapelle, Serooskerke, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zoutelande direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Veere staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar pittoreske dorpjes en historische gebouwen ademt de gemeente geschiedenis. De vele fiets- en wandelroutes bieden de mogelijkheid om te genieten van de uitgestrekte stranden, duinen en bossen. Daarnaast is Veere een populaire bestemming voor watersportliefhebbers, met haar vele jachthavens en mogelijkheden voor zeilen en surfen. Kortom, Veere biedt een unieke combinatie van cultuur, natuur en recreatie voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Veere te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tytsjerksteradiel, Lochem en Hardenberg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws