Weekmail Midden-Groningen

Al het nieuws uit Midden-Groningen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Borgercompagnie, Foxhol, Froombosch, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kiel-Windeweer, Kolham, Kropswolde, Lageland, Luddeweer, Meeden, Muntendam, Noordbroek, Overschild, Sappemeer, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Steendam, Tjuchem, Tripscompagnie, Waterhuizen, Westerbroek, Woudbloem en Zuidbroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Midden-Groningen staat bekend om haar uitgestrekte landschap en rijke historie. Met meer dan 60 dorpen en buurtschappen biedt de gemeente een diversiteit aan woon- en recreatiemogelijkheden. De vele fiets- en wandelroutes leiden je langs prachtige natuurgebieden en historische bezienswaardigheden, zoals oude kerken en molens. Daarnaast is Midden-Groningen een bruisende gemeente met een levendig verenigingsleven en diverse culturele evenementen. Hierdoor is er altijd wel iets te beleven voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Midden-Groningen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Groningen, Veendam en Tynaarlo, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws