Weekmail Veendam

Al het nieuws uit Veendam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Borgercompagnie, Veendam en Wildervank direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Veendam staat bekend om haar rijke industriële geschiedenis en prachtige natuur. De gemeente biedt een diversiteit aan werkgelegenheid, vooral in de sectoren scheepsbouw en chemie. Daarnaast is Veendam omringd door uitgestrekte natuurgebieden, zoals het Veendammer Bos en het recreatiegebied Borgerswold. Hier kunnen inwoners genieten van wandel- en fietsroutes, watersportactiviteiten en diverse evenementen. Veendam heeft tevens een bruisend centrum met diverse winkels, horecagelegenheden en culturele voorzieningen. Kortom, Veendam biedt een mooie mix van industrie, natuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Veendam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Midden-Groningen, Tynaarlo en Groningen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws