Weekmail Zwolle

Al het nieuws uit Zwolle

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Zwolle direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zwolle staat bekend om haar historische binnenstad met prachtige monumenten en gezellige grachten. De stad biedt een bruisend cultureel leven met diverse musea, theaters en festivals. Daarnaast is Zwolle een groene stad met vele parken en natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is Zwolle een belangrijk knooppunt voor het openbaar vervoer, met goede verbindingen naar andere steden. Kortom, Zwolle is een stad waar je kunt genieten van zowel historie als natuur, en waar altijd wel iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zwolle te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hattem, Raalte en Zwartewaterland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws