Weekmail Raalte

Al het nieuws uit Raalte

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Raalte staat bekend om haar landelijke ligging en groene omgeving. Met haar uitgestrekte weilanden en karakteristieke boerderijen is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan recreatiemogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes door het prachtige landschap. Ook staat Raalte bekend om haar levendige dorpskernen, waar je gezellig kunt winkelen en genieten van lokale horeca. Met haar rijke historie en diverse evenementen is er altijd iets te beleven in Raalte.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Raalte te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hattem, Zwolle en Heerde, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws