Weekmail Heerenveen

Al het nieuws uit Heerenveen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Akkrum, Aldeboarn, Bontebok, De Knipe, Gersloot, Haskerdijken, Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Katlijk, Luinjeberd, Mildam, Nes, Nieuwebrug, Nieuwehorne, Nieuweschoot, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Terband en Tjalleberd direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heerenveen staat bekend om zijn rijke sportcultuur en historische erfgoed. Met het Abe Lenstra Stadion als thuisbasis van SC Heerenveen is de gemeente een ware voetbalhoofdstad. Daarnaast biedt Heerenveen volop mogelijkheden voor recreatie in de prachtige natuurrijke omgeving. Denk aan het bekende Thialf, waar schaatsliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Ook de historische gebouwen, zoals het Crackstate en de Sint-Clemenskerk, geven de gemeente een uniek karakter. Kortom, Heerenveen is een plek waar sport, natuur en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heerenveen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws