Weekmail Opsterland

Al het nieuws uit Opsterland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bakkeveen, Beetsterzwaag, Drachten-Azeven, Frieschepalen, Gorredijk, Hemrik, Jonkerslân, Langezwaag, Lippenhuizen, Luxwoude, Nij Beets, Olterterp, Siegerswoude, Terwispel, Tijnje, Ureterp en Wijnjewoude direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Opsterland staat bekend om haar prachtige natuur en groene landschap. Met uitgestrekte bossen, heidevelden en kronkelende rivieren is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen, fietsen en varen. Opsterland heeft ook een rijke historie, met historische gebouwen en monumenten die getuigen van het verleden. Daarnaast is er een levendige culturele scene, met diverse evenementen en activiteiten. Kortom, Opsterland is een veelzijdige gemeente waar natuur, geschiedenis en cultuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Opsterland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heerenveen, Ooststellingwerf en De Fryske Marren, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws