Weekmail Ooststellingwerf

Al het nieuws uit Ooststellingwerf

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Appelscha, Donkerbroek, Elsloo, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Oosterwolde, Ravenswoud en Waskemeer direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Ooststellingwerf staat bekend om haar prachtige natuur en rustige omgeving. Met uitgestrekte bossen, heidevelden en vele fiets- en wandelpaden is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan culturele activiteiten, zoals historische monumenten en musea. Ook is er volop ruimte voor sport en recreatie, met diverse sportverenigingen en recreatiegebieden. Ooststellingwerf is een gemeente waar je kunt genieten van de rust en ruimte, terwijl er genoeg te beleven valt voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ooststellingwerf te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Weststellingwerf, Heerenveen en Opsterland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws