Weekmail Het Hogeland

Al het nieuws uit Het Hogeland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Adorp, Baflo, Bedum, Den Andel, Eemshaven, Eenrum, Eppenhuizen, Hornhuizen, Houwerzijl, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leens, Mensingeweer, Niekerk, Noordwolde, Oldenzijl, Onderdendam, Oosternieland, Oudeschip, Pieterburen, Rasquert, Roodeschool, Rottum, Saaxumhuizen, Sauwerd, Schouwerzijl, Startenhuizen, Stitswerd, Tinallinge, Uithuizen, Uithuizermeeden, Ulrum, Usquert, Vierhuizen, Warffum, Warfhuizen, Wehe-den Hoorn, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zoutkamp, Zuidwolde en Zuurdijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Het Hogeland staat bekend om zijn uitgestrekte landschap met prachtige vergezichten en karakteristieke wierdedorpen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met diverse routes langs historische boerderijen en natuurgebieden. Daarnaast is Het Hogeland rijk aan cultureel erfgoed, zoals de borgen en kerken die de regio sieren. Met een gevarieerd aanbod aan winkels, horeca en evenementen is er altijd iets te beleven in deze veelzijdige gemeente.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Het Hogeland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Midden-Groningen, Groningen en Westerkwartier, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws