Gemeente Hoorn

Al het nieuws uit Hoorn

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Blokker, Hoorn en Zwaag direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hoorn staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar historische panden en gezellige grachten. Daarnaast biedt Hoorn volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met het Markermeer in de buurt kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen. Ook is er een divers aanbod aan winkels, restaurants en culturele activiteiten. Hoorn is een levendige stad waar je kunt genieten van zowel de historie als het moderne stadsleven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hoorn te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Koggenland, Opmeer en Drechterland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws