Weekmail Koggenland

Al het nieuws uit Koggenland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Avenhorn, Berkhout, De Goorn, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Scharwoude, Spierdijk, Ursem en Zuidermeer direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Koggenland staat bekend om haar landelijke karakter en historische dorpskernen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met prachtige fiets- en wandelroutes door het groene landschap. Daarnaast is Koggenland rijk aan cultuur, met diverse evenementen en festivals gedurende het jaar. De gemeente hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven op het gebied van energiebesparing en groene energie. Koggenland is een plek waar jij kunt genieten van rust, natuur en een rijke historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Koggenland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hoorn, Alkmaar en Purmerend, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws