Weekmail Opmeer

Al het nieuws uit Opmeer

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Opmeer staat bekend om haar landelijke karakter en rustige omgeving. Het dorp biedt een ideale mix van natuur en voorzieningen. Met haar uitgestrekte polders en historische boerderijen is Opmeer een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast beschikt de gemeente over diverse sportfaciliteiten en een levendig verenigingsleven. Opmeer biedt een fijne woonomgeving waar je kunt genieten van de rust en ruimte, zonder in te leveren op gemak en voorzieningen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Opmeer te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hollands Kroon, Schagen en Hoorn, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws