Weekmail Molenlanden

Al het nieuws uit Molenlanden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Arkel, Bleskensgraaf ca, Brandwijk, Giessenburg, Goudriaan, Groot-Ammers, Hoogblokland, Hoornaar, Kinderdijk, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Noordeloos, Ottoland, Oud-Alblas, Schelluinen, Streefkerk, Waal en Wijngaarden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Molenlanden staat bekend om haar prachtige landschap, met uitgestrekte polders en karakteristieke molens. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie, zoals fiets- en wandelroutes langs de rivieren en door de groene weilanden. Daarnaast is Molenlanden rijk aan historie, met pittoreske dorpen en monumentale boerderijen. De gemeente hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft diverse initiatieven op het gebied van groene energie en milieubewust wonen. Molenlanden is een plek waar rust, natuur en erfgoed samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Molenlanden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws