Weekmail Lopik

Al het nieuws uit Lopik

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Benschop, Jaarsveld, Lopik, Lopikerkapel en Polsbroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Lopik staat bekend om haar landelijke karakter en prachtige natuur. Met uitgestrekte weilanden en schilderachtige boerderijen is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente diverse recreatiemogelijkheden, zoals de Lopikerwaard en de Lek. Ook is Lopik rijk aan historie, met monumentale panden en een oude dorpskern. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Lopik is een prachtige plek om te wonen en te genieten van het landelijke leven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Lopik te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Montfoort, IJsselstein en Oudewater, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws