Gemeente IJsselstein

Al het nieuws uit IJsselstein

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit IJsselstein direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

IJsselstein staat bekend om haar historische charme en moderne voorzieningen. De stad biedt een unieke mix van oude monumenten, zoals de imposante Nicolaaskerk, en eigentijdse architectuur. Met haar gezellige centrum en diverse winkels, restaurants en cafés is er altijd iets te beleven. Daarnaast is IJsselstein omringd door prachtige natuur, waaronder het groene buitengebied en de nabijgelegen rivier. Of je nu houdt van cultuur, winkelen of natuur, IJsselstein heeft voor ieder wat wils.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles IJsselstein te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nieuwegein, Lopik en Montfoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws