Gemeente Montfoort

Al het nieuws uit Montfoort

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Linschoten en Montfoort direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Montfoort staat bekend om haar historische karakter en prachtige ligging aan de Hollandse IJssel. De stad ademt geschiedenis met haar goed bewaarde stadsmuren en pittoreske grachten. Daarnaast biedt Montfoort volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met haar groene omgeving en diverse fiets- en wandelroutes. Ook is er een levendig verenigingsleven en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Kortom, Montfoort is een charmante stad waar je kunt genieten van de rust, natuur en rijke historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Montfoort te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Lopik, Oudewater en IJsselstein, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws