Gemeente Roosendaal

Al het nieuws uit Roosendaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heerle, Moerstraten, Nispen, Roosendaal, Wouw en Wouwse Plantage direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Roosendaal staat bekend om haar bruisende centrum met diverse winkels en gezellige horecagelegenheden. Daarnaast biedt de gemeente volop groen en natuur, zoals het prachtige stadspark en de uitgestrekte bossen in de omgeving. Ook is Roosendaal een belangrijk knooppunt voor het openbaar vervoer, met goede trein- en busverbindingen. Verder zijn er tal van sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en diverse sportverenigingen. Kortom, Roosendaal biedt een levendige stadskern, mooie natuur en volop mogelijkheden voor ontspanning en beweging.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Roosendaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Halderberge, Steenbergen en Moerdijk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws