Weekmail Neder-Betuwe

Al het nieuws uit Neder-Betuwe

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten en Opheusden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Neder-Betuwe staat bekend om haar landelijke karakter en prachtige natuur. Met uitgestrekte boomgaarden en idyllische dijken is het een paradijs voor wandelaars en fietsers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Ook is er volop ruimte voor recreatie, met diverse campings en jachthavens. Neder-Betuwe heeft een rijke historie, met historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Kortom, een gemeente waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuur, met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Neder-Betuwe te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Rhenen, Wageningen en Druten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws