Gemeente Wageningen

Al het nieuws uit Wageningen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Wageningen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Wageningen staat bekend om haar groene karakter en rijke geschiedenis. De gemeente biedt een unieke combinatie van natuur en wetenschap. Met de aanwezigheid van de Wageningen University & Research is de stad een belangrijk centrum voor landbouw en voedselinnovatie. Daarnaast is Wageningen omringd door prachtige natuurgebieden, zoals de Uiterwaarden van de Rijn en de Veluwe. Inwoners kunnen genieten van een diversiteit aan wandel- en fietsroutes, terwijl de historische binnenstad gezelligheid en cultuur biedt met haar vele winkels, restaurants en evenementen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Wageningen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Rhenen, Neder-Betuwe en Ede, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws