Weekmail Rhenen

Al het nieuws uit Rhenen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Elst Ut en Rhenen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Rhenen staat bekend om haar prachtige ligging aan de Rijn en de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente biedt een unieke combinatie van natuur en historie. Met de indrukwekkende Cuneratoren als blikvanger en het Ouwehands Dierenpark als trekpleister, is er voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de groene omgeving. Rhenen is een plek waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuur, en waar historie en moderne voorzieningen hand in hand gaan.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rhenen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Neder-Betuwe, Wageningen en Veenendaal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws