Weekmail Deventer

Al het nieuws uit Deventer

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek en Schalkhaar direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Deventer staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad herbergt de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland en heeft een levendig cultureel leven met talloze festivals en evenementen. Daarnaast biedt Deventer volop groen en natuur, met mooie parken en de IJssel als prominente trekpleister. Deventer is een bruisende stad waar je kunt genieten van historie, cultuur en natuur, en waar altijd wel iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Deventer te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Voorst, Olst-Wijhe en Zutphen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws