Weekmail Hendrik-Ido-Ambacht

Al het nieuws uit Hendrik-Ido-Ambacht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hendrik-Ido-Ambacht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hendrik-Ido-Ambacht staat bekend om zijn groene karakter en rustige omgeving. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie, met diverse parken en natuurgebieden. Daarnaast is Hendrik-Ido-Ambacht een hechte gemeenschap, waarin buurtbewoners elkaar goed kennen. De gemeente heeft een rijk verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Hendrik-Ido-Ambacht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een gunstige ligging ten opzichte van omliggende steden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hendrik-Ido-Ambacht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alblasserdam, Ridderkerk en Zwijndrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws