Weekmail Steenbergen

Al het nieuws uit Steenbergen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer en Steenbergen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Steenbergen staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar historische binnenstad en diverse monumenten ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Steenbergen volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met haar uitgestrekte polders, bossen en waterrijke gebieden. Of je nu wilt wandelen, fietsen of varen, Steenbergen heeft voor ieder wat wils. Bovendien is de gemeente trots op haar bruisende verenigingsleven en organiseert het regelmatig evenementen voor jong en oud. Steenbergen is een plek waar je kunt genieten van zowel het verleden als het heden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Steenbergen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Tholen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws