Weekmail Terneuzen

Al het nieuws uit Terneuzen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Axel, Biervliet, Hoek, Koewacht, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Terneuzen, Westdorpe, Zaamslag en Zuiddorpe direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Terneuzen staat bekend om haar strategische ligging aan de Westerschelde, waardoor het een belangrijke havenstad is. De gemeente biedt een diversiteit aan industrieën en heeft een bloeiende economie. Daarnaast is Terneuzen rijk aan natuur, met prachtige polders en de uitgestrekte Zeeuwse kustlijn. De stad heeft een levendig cultureel leven met diverse evenementen en festivals. Terneuzen biedt haar inwoners een goede infrastructuur en voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Kortom, Terneuzen is een dynamische gemeente waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Terneuzen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Sluis, Vlissingen en Middelburg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws