Gemeente Middelburg

Al het nieuws uit Middelburg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Arnemuiden, Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Middelburg staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar historische panden en gezellige pleinen. Daarnaast biedt Middelburg volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met haar ligging aan het water en de nabijheid van het strand, kunnen inwoners genieten van diverse watersporten en strandactiviteiten. Ook is Middelburg een bruisende stad met een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants en culturele evenementen. Kortom, Middelburg is een unieke stad waar historie en hedendaagse voorzieningen samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Middelburg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Vlissingen, Goes en Noord-Beveland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws