Weekmail Vlissingen

Al het nieuws uit Vlissingen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Oost-Souburg, Ritthem en Vlissingen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Vlissingen staat bekend om haar rijke maritieme geschiedenis en prachtige kustlijn. Met de imposante boulevard en het indrukwekkende Arsenaal is er altijd wat te beleven voor jong en oud. Daarnaast biedt de stad volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers kunnen genieten van de nabijgelegen duinen en bossen. Vlissingen heeft ook een levendig centrum met diverse winkels, restaurants en gezellige terrassen waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Kortom, Vlissingen is een veelzijdige stad waar je kunt genieten van zowel cultuur als natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Vlissingen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Middelburg, Sluis en Terneuzen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws