Gemeente Vlieland

Al het nieuws uit Vlieland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Vlieland direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Vlieland staat bekend om haar prachtige natuur en rustige sfeer. Het eiland biedt uitgestrekte duinen, brede stranden en een divers landschap waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast is Vlieland autoluw, waardoor het een ideale bestemming is voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Op het eiland vind je gezellige dorpjes met leuke winkeltjes en restaurants. Ook zijn er regelmatig culturele evenementen en festivals te vinden. Kortom, Vlieland is een unieke plek waar je kunt genieten van de natuur en de rust.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Vlieland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Terschelling, Texel en Harlingen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws