Weekmail Wijk bij Duurstede

Al het nieuws uit Wijk bij Duurstede

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Wijk bij Duurstede staat bekend om haar rijke historie en prachtige ligging aan de rivier de Lek. De stad ademt een authentieke sfeer uit met haar historische panden en gezellige terrassen. Daarnaast biedt Wijk bij Duurstede volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen in de groene omgeving. Ook is er een divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden te vinden. Kortom, Wijk bij Duurstede is een charmante stad waar je kunt genieten van cultuur, natuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Wijk bij Duurstede te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Utrechtse Heuvelrug, Culemborg en Houten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws