Weekmail Westerveld

Al het nieuws uit Westerveld

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ansen, Boschoord, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Hoogersmilde, Nijensleek, Oude Willem, Pesse, Ruinen, Spier, Uffelte, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Wilhelminaoord, Wittelte en Zorgvlied direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Westerveld staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte landschappen. Met het Nationaal Park Dwingelderveld en de vele bossen en heidevelden is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast heeft de gemeente een rijke historie, met karakteristieke dorpen en monumentale boerderijen. Westerveld biedt ook volop mogelijkheden voor recreatie, zoals fietsroutes, musea en gezellige horecagelegenheden. Kortom, een unieke plek waar rust, natuur en cultuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Westerveld te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Meppel, Steenwijkerland en Weststellingwerf, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws