Gemeente Steenwijkerland

Al het nieuws uit Steenwijkerland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baarlo, Baars, Basse, Belt-Schutsloot, Blankenham, Blokzijl, De Bult, De Pol, Eesveen, Giethoorn, IJsselham, Kalenberg, Kallenkote, Kuinre, Marijenkampen, Nederland, Oldemarkt, Onna, Ossenzijl, Paasloo, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Tuk, Vollenhove, Wanneperveen, Wetering, Willemsoord, Witte Paarden en Zuidveen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Steenwijkerland staat bekend om haar prachtige natuur en waterrijke omgeving. Met Nationaal Park Weerribben-Wieden in de buurt is het een paradijs voor natuurliefhebbers en watersporters. Daarnaast heeft de gemeente een rijke historie, met onder andere het historische centrum van Steenwijk. Ook biedt Steenwijkerland volop mogelijkheden voor recreatie, met diverse fiets- en wandelroutes en gezellige horecagelegenheden. Kortom, een unieke plek waar je kunt genieten van de natuur, cultuur en ontspanning.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Steenwijkerland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Meppel, Zwartewaterland en Westerveld, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws