Weekmail Meppel

Al het nieuws uit Meppel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Broekhuizen, De Schiphorst, Meppel, Nijeveen en Rogat direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Meppel staat bekend om haar historische binnenstad met prachtige grachtenpanden en gezellige terrassen. De stad biedt een breed scala aan culturele activiteiten, zoals theater, film en festivals. Daarnaast is Meppel omringd door een groene omgeving met mooie natuurgebieden, perfect voor wandel- en fietsliefhebbers. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Meppel is een levendige stad waar je kunt genieten van zowel de historie als de natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Meppel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Steenwijkerland, Westerveld en Staphorst, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws