Weekmail Zaltbommel

Al het nieuws uit Zaltbommel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen, Zaltbommel en Zuilichem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zaltbommel staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad wordt gekenmerkt door de imposante Sint-Maartenskerk en het indrukwekkende kasteel. Daarnaast biedt Zaltbommel een diversiteit aan winkels, gezellige terrassen en sfeervolle restaurants. De gemeente is omringd door een groene omgeving met volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Ook is Zaltbommel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt het over diverse sport- en recreatievoorzieningen. Een plek waar historie en hedendaags comfort samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zaltbommel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Maasdriel, West Betuwe en West Maas en Waal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws