Weekmail Maasdriel

Al het nieuws uit Maasdriel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel en Well direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Maasdriel staat bekend om haar prachtige landschap, met uitgestrekte weilanden en kronkelende rivieren. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met diverse wandel- en fietsroutes die je langs pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden leiden. Daarnaast heeft Maasdriel een rijk cultureel erfgoed, met onder andere kastelen en kerken die de geschiedenis van de regio weerspiegelen. Ook op het gebied van recreatie is er genoeg te beleven, met diverse sportverenigingen en evenementen die het hele jaar door georganiseerd worden. Maasdriel is een gemeente waar je kunt genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Maasdriel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zaltbommel, ‘s-Hertogenbosch en Vught, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws