Weekmail Zundert

Al het nieuws uit Zundert

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Achtmaal, Klein Zundert, Rijsbergen, Wernhout en Zundert direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zundert staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met haar prachtige natuurgebieden en uitgestrekte bossen is de gemeente een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast is Zundert wereldberoemd om haar jaarlijkse bloemencorso, waarbij kleurrijke praalwagens door de straten trekken. Ook biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, met diverse sportverenigingen en evenementen. Kortom, Zundert is een unieke plek waar je kunt genieten van natuur, cultuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zundert te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alphen-Chaam, Etten-Leur en Halderberge, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws