Gemeente Alphen-Chaam

Al het nieuws uit Alphen-Chaam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Alphen, Bavel AC, Chaam, Galder, Strijbeek en Ulvenhout AC direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Alphen-Chaam staat bekend om haar prachtige natuur en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen, heidevelden en landerijen is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente diverse recreatiemogelijkheden, zoals een golfbaan en een zwembad. Ook heeft Alphen-Chaam een rijk verenigingsleven, waarin jij je kunt aansluiten bij verschillende sport- en culturele clubs. Kortom, een gemeente waar rust, natuur en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Alphen-Chaam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zundert, Breda en Oosterhout, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws