Weekmail Aalsmeer

Al het nieuws uit Aalsmeer

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aalsmeer en Kudelstaart direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Aalsmeer staat bekend om haar wereldberoemde bloemenveiling, waar dagelijks miljoenen bloemen en planten verhandeld worden. Daarnaast is de gemeente trots op haar prachtige natuurgebieden, zoals het Westeinderplassen-gebied, waar je kunt genieten van watersport en wandelroutes. Aalsmeer biedt ook volop recreatiemogelijkheden, met diverse sportverenigingen en een gezellig centrum met winkels en horecagelegenheden. Kortom, Aalsmeer is een levendige gemeente met een unieke combinatie van bloemen, natuur en recreatie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Aalsmeer te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nieuwkoop, Haarlemmermeer en Uithoorn, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws