Weekmail Haarlemmermeer

Al het nieuws uit Haarlemmermeer

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aalsmeerderbrug, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Halfweg, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol, Schiphol-Rijk, Spaarndam, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Haarlemmermeer staat bekend om haar uitgestrekte polderlandschap en de aanwezigheid van Schiphol. Met ruim 150.000 inwoners is het een van de grootste gemeenten van Nederland. De gemeente biedt een diversiteit aan woonwijken, van historische dorpen tot moderne nieuwbouw. Daarnaast zijn er tal van recreatiemogelijkheden, zoals het Haarlemmermeerse Bos en de Toolenburgerplas. Ook is er volop ruimte voor bedrijvigheid, met een groot aantal internationale bedrijven en de Greenport Aalsmeer. Haarlemmermeer is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Haarlemmermeer te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws