Weekmail Nieuwkoop

Al het nieuws uit Nieuwkoop

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Ter Aar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat en Zevenhoven direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Nieuwkoop staat bekend om haar prachtige natuur en waterrijke landschap. Met maar liefst 33 kilometer aan vaarwegen en 1400 hectare aan plassen en sloten is het een paradijs voor watersportliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes langs groene weilanden en schilderachtige dorpjes. Met haar rijke historie en diverse culturele evenementen is Nieuwkoop een plek waar jij kunt genieten van rust, ruimte en natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Nieuwkoop te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Uithoorn, Aalsmeer en Haarlemmermeer, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws