Weekmail Uithoorn

Al het nieuws uit Uithoorn

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit De Kwakel en Uithoorn direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Uithoorn staat bekend om haar ligging aan de Amstel, wat zorgt voor prachtige uitzichten en recreatiemogelijkheden. De gemeente biedt een goede mix van rust en bedrijvigheid, met diverse winkels en horecagelegenheden. Daarnaast is Uithoorn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de nabijheid van de snelweg. De gemeente heeft ook een rijk verenigingsleven, met tal van sport- en culturele activiteiten voor jong en oud. Uithoorn is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en ontspannen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Uithoorn te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nieuwkoop, Aalsmeer en Haarlemmermeer, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws