Weekmail Aalten

Al het nieuws uit Aalten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aalten, Bredevoort, De Heurne en Dinxperlo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Aalten staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met meer dan 350 monumenten is de gemeente een ware schatkamer voor liefhebbers van historische architectuur. Daarnaast biedt Aalten volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen, idyllische wandelroutes en fietspaden langs pittoreske dorpjes. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse musea en evenementen. Kortom, Aalten is een veelzijdige gemeente waar je kunt genieten van zowel historie als natuur, en waar er altijd wel iets te ontdekken valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Aalten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oude IJsselstreek, Oost Gelre en Doetinchem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws