Weekmail Oost Gelre

Al het nieuws uit Oost Gelre

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Groenlo, Harreveld, Lichtenvoorde, Lievelde, Mariënvelde, Vragender en Zieuwent direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oost Gelre staat bekend om haar rijke historie en groene landschap. De gemeente herbergt diverse historische gebouwen, zoals kastelen en kerken, die een inkijk geven in het verleden. Daarnaast biedt Oost Gelre volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen en prachtige fiets- en wandelroutes. Ook is er een levendig verenigingsleven en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Kortom, Oost Gelre is een plek waar historie en natuur samenkomen en waar er altijd iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oost Gelre te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oude IJsselstreek, Winterswijk en Aalten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws