Weekmail Doetinchem

Al het nieuws uit Doetinchem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Doetinchem, Gaanderen en Wehl direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Doetinchem staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. De stad biedt een mix van moderne voorzieningen en historische charme. Met haar gezellige centrum, volop winkelmogelijkheden en diverse horecagelegenheden is er altijd iets te beleven. Daarnaast is Doetinchem omringd door prachtige natuur, waaronder het Montferlandse bos en de Oude IJssel. Hierdoor is de gemeente een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Kortom, Doetinchem biedt een perfecte balans tussen stadse levendigheid en rustige natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Doetinchem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bronckhorst, Montferland en Oude IJsselstreek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws