Gemeente Oude IJsselstreek

Al het nieuws uit Oude IJsselstreek

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Breedenbroek, Etten, Gendringen, Heelweg, Megchelen, Netterden, Silvolde, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsselder, Varsseveld, Voorst en Westendorp direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oude IJsselstreek staat bekend om haar prachtige natuur en historische erfgoed. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met uitgestrekte bossen en rivieren. Daarnaast zijn er diverse historische bezienswaardigheden, zoals kastelen en oude molens, die de rijke geschiedenis van de regio weerspiegelen. Oude IJsselstreek heeft ook een levendig cultureel leven, met regelmatig evenementen en festivals. Kortom, een gemeente waar natuur, geschiedenis en cultuur samenkomen voor een veelzijdige en boeiende leefomgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oude IJsselstreek te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oost Gelre, Aalten en Doetinchem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws