Gemeente Albrandswaard

Al het nieuws uit Albrandswaard

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Poortugaal, Rhoon en Rotterdam-Albrandswaard direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Albrandswaard staat bekend om haar groene en landelijke karakter, met uitgestrekte polders en mooie natuurgebieden. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen. Daarnaast heeft Albrandswaard een rijke historie, met historische boerderijen en monumentale panden. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Albrandswaard is een fijne plek om te wonen, met goede voorzieningen en een prettige leefomgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Albrandswaard te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hoeksche Waard, Nissewaard en Schiedam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws