Gemeente Schiedam

Al het nieuws uit Schiedam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Schiedam direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Schiedam staat bekend om haar historische binnenstad met de hoogste molens ter wereld. Deze iconische molens vormen een uniek decor voor de stad. Daarnaast is Schiedam ook bekend om haar jenevergeschiedenis. In het Jenevermuseum kunnen jullie meer leren over deze traditionele drank. Verder biedt Schiedam diverse culturele evenementen en activiteiten, zoals festivals en tentoonstellingen, waar jullie van kunnen genieten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Schiedam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Lansingerland, Vlaardingen en Albrandswaard, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws