Weekmail Nissewaard

Al het nieuws uit Nissewaard

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Simonshaven, Spijkenisse en Zuidland direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Nissewaard staat bekend om haar veelzijdigheid en groene omgeving. Met haar ligging aan het water biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is Nissewaard rijk aan natuurgebieden, zoals het prachtige Bernissegebied, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook heeft de gemeente een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Kortom, Nissewaard is een ideale plek voor zowel natuurliefhebbers als mensen die van gezelligheid houden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Nissewaard te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Albrandswaard, Vlaardingen en Hoeksche Waard, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws