Weekmail Hoeksche Waard

Al het nieuws uit Hoeksche Waard

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Gravendeel, Goudswaard, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hoeksche Waard staat bekend om haar landelijke karakter en prachtige natuur. Met uitgestrekte polders, kronkelende dijken en schilderachtige dorpjes is het een ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen, fietsen en varen. Met haar rijke historie en diverse evenementen is er altijd iets te beleven. Hoeksche Waard is een unieke plek waar je kunt genieten van het platteland en de rust, zonder ver te hoeven reizen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hoeksche Waard te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Albrandswaard, Nissewaard en Barendrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws